U-14 Türkiye Şampiyonu Talasgücü Belediyespor Şampiyon Kupasını Vali Kılıç’tan Aldı U14 Kategorisinde 75 ilden bin 380 tak...           • U-14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİ İLİMİZDE OYNANACAK U-14 Türkiye şampiyonası Final müsabakaları 03-04 Nisan 2024 tarihlerinde Bereketl spor ...           • İL ÖZEL İDARESİNDEN AMATÖR KULÜPLERİMİZE MALZEME DESTEĞİ Bolu İl Özel İdaresi, amatör futbol kulüplerine malzeme desteği sağladı. ...           • ALİ DÜŞMEZ YENİDEN TASKK GENEL BAŞKANI Ali Düşmez, Yeniden TASKK Başkanlığı'na Seçildi 21.10.2023 ...           • 2023-2024 SEZONU AKAY KARDEŞLER 1.AMATÖR LİG KURA ÇEKİMİ YAPILDI   Bolu 1.Amatör Kümede yeni sezon startı verildi. 2023-2024 futbol sezonu kuraları...           • 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun 30.08.2023 Türk milletinin dünya ...           • 2022-2023 SEZONU MİNİ MİNİKLER ŞENLİĞİ ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ Bolu’da Haziran ayının başında başlayan U11-U12-U13 mini minikler futbol Şampiyonası gö...           • U-16 Türkiye Şampiyonasında Küçük Ada Spor şampiyon oldu   2022-2023 SEZONU U-16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİ SONA ERDİ Final müsab...           • U16 Türkiye Şampiyonası Finalleri İlimizde oynanacak 2022-2023 Sezonu U16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları, 3-4 Haziran 2023 tarihlerin...           • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlu Olsun 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık mücadeles...           
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
İstatistikler
Toplam: 634078
Aktif: 8
Bugün: 303
Dün: 262
Bağlantılar

U-17 LİGİNDE ŞAMPİYON KIBRISCIKSPOR


Şampiyon Kıbrıscıkspor

Bolu Amatör U17 ligi play-off mücadeleleri hafta sonunda nefes kesen maçlarla sonlandı. Son haftaya lider olarak giren Kıbrıscıkspor üç puan gerisinde bulunan Sebenspor ile karşı karşıya geldi. Kıbrıscıkspor'a beraberlik yeterken Sebenspor'un 2 farklı galip ayrılması gerekiyordu. Karşılaşmaya iyi başlayan Kıbrıscıkspor bir ara geri düşmesine rağmen sahadan 4-2 galip ayrılarak kupayı almayı başardı.

 Bolu Amatör U17 ligi hafta sonunda oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. Play-off mücadelesi veren Bolu Belediyespor, Kızıkspor, Sebenspor ve Kıbrıscıkspor kıyasıya karşılaşmalar yaptı. Son haftaya lider giren Kıbrıscıkspor en yakın takipçisi olan Sebenspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk için Kıbrıscıkspor'a beraberlik yeterken, ilk maçı 2-1 kaybeden Sebenspor'a ise 2 farklı galibiyet gerekiyordu. Karşılaşmaya iki takımda etkili başlarken bol pozisyonlu bir karşılaşma oldu. İlk gol Kıbrıscıkspor'dan geldi. Kıbrıscıkspor'un golünden sonra rakip kalede daha etkili olmaya başlayan Sebenspor ilk yarı bitmeden golü buldu ve karşılaşmanın ilk devresi 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya daha istekli başlayan Sebenspor golü bulmakta fazla gecikmedi ve 2-1 öne geçti. Bu skor Sebenspor'a yetmediği için rakip kaleye saldıran Sebenspor karşısında Kıbrıscıkspor kontra ataklarla gol aradı. Hızlı bir atak yakalayan Kıbrıscıkspor golü buldu ve karşılaşmaya eşitlik getirdi. Skora eşitlik geldikten sonra oyunda daha üstün olan ve topa sahip olan Kıbrıscıkspor iki gol daha buldu ve karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın hemen ardından kupa töreni yapılırken ASKF başkanı Zekeriya Gökmen, Türkiye Futbol Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Cemalettin Metin ve ASKF  yönetim kurulu üyesi Erhan Beykoz tarafından verildi.

Haber tarihi: 24/11/2015
Haber Okunma: 1612
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: U-15 LİGİNDE ŞAMPİYON KIZIKSPOR
Sonraki: AMATÖR SPOR HAFTASI VE YILIN ENLERİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Amatör Kitapçığı

Site İçi Arama
Lig Fikstürü

E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omn Portal