U-14 Türkiye Şampiyonu Talasgücü Belediyespor Şampiyon Kupasını Vali Kılıç’tan Aldı U14 Kategorisinde 75 ilden bin 380 tak...           • U-14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİ İLİMİZDE OYNANACAK U-14 Türkiye şampiyonası Final müsabakaları 03-04 Nisan 2024 tarihlerinde Bereketl spor ...           • İL ÖZEL İDARESİNDEN AMATÖR KULÜPLERİMİZE MALZEME DESTEĞİ Bolu İl Özel İdaresi, amatör futbol kulüplerine malzeme desteği sağladı. ...           • ALİ DÜŞMEZ YENİDEN TASKK GENEL BAŞKANI Ali Düşmez, Yeniden TASKK Başkanlığı'na Seçildi 21.10.2023 ...           • 2023-2024 SEZONU AKAY KARDEŞLER 1.AMATÖR LİG KURA ÇEKİMİ YAPILDI   Bolu 1.Amatör Kümede yeni sezon startı verildi. 2023-2024 futbol sezonu kuraları...           • 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun 30.08.2023 Türk milletinin dünya ...           • 2022-2023 SEZONU MİNİ MİNİKLER ŞENLİĞİ ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ Bolu’da Haziran ayının başında başlayan U11-U12-U13 mini minikler futbol Şampiyonası gö...           • U-16 Türkiye Şampiyonasında Küçük Ada Spor şampiyon oldu   2022-2023 SEZONU U-16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİ SONA ERDİ Final müsab...           • U16 Türkiye Şampiyonası Finalleri İlimizde oynanacak 2022-2023 Sezonu U16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları, 3-4 Haziran 2023 tarihlerin...           • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlu Olsun 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık mücadeles...           
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
İstatistikler
Toplam: 635132
Aktif: 8
Bugün: 2
Dün: 305
Bağlantılar

ASKF OLAĞAN GENEL KURURLU YAPILDI


Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan genel kurulunu Necip Fazıl Kültür Merkezinde yaptı. Kongre saat 10.00 gerçekleşirken, Divan Başkanlığına ASKF Onursal Üyesi Naci Parlak, üyeliklere Selami Demirdöğen ve Sadettin Evren yaptılar. Çok samimi bir havada geçen kongrede, amatör sporun geleceği tartışıldı. Kongreye CHP Milletvekili Tanju Özcan, MHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve Düzce Beden Terbiyesi Eski İl Müdürü Korhan Öztekin katıldılar.

20 Eylül 2015 Pazar 15:48 Bu haber 117 kez okundu

HABER: CEYLAN BEYKOZ

Gelir-gider, faaliyet ve denetleme kurulu raporlarının okunduğu genel kurulda konuşan Başkan Zekeriya Gökmen; "Amatör kulüplerimizin hep yanımızda olduk, olmaya devam edeceğiz. Amatör kulüp sayımızda muazzam bir eksiklik var. Seben ve Mudurnu müsabakalara katılmaya 2 yıl ara verdi. Dörtdivan ilçemizin de bir an evvel katılmasını istiyoruz. Bu nedenle eskiden katılan resmi ve özel kurumların da spor kulüpleri kurmasını ve buna da katılım sağlanmasını ve grupların yirminin üzerinde olmasını arzuluyoruz. Büyük kurumlardan Çimento, Arçelik gibi ulusal firmalarımızın amatör futbolda olmaları bizleri sevindirecek, amatör sporumuza kalitenin gelmesini sağlayacaktır. 20 takım olmamız halinde, BAL Liginde 2 takım ile temsil hakkı kazanacağız. Bundan sonraki çalışmalarımız bunun üzerine olacaktır. Karaçayır’da yapılan 2 adet sentetik sahanın yanı sıra, amatör evimiz bitirilerek sporcularımızın hizmetine açıldı. Bunda emeği geçen başta Bakan Yardımcımız Metin Yılmaz’a, Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a, valilerimize, milletvekillerimize, Gençlik Spor Müdürümüz Şahin Ertem ve şube müdürlerine, en önemlisi de bizi yalnız bırakmayan amatör takımlarımızın başkan, yönetici ve sporcularına teşekkür ediyorum. Yenileşme sadece merkezde değil, ilçelerimizde de sürmektedir. Bizden evvel başarılı görev yapan arkadaşlarımızdan aldığımız bayrağı daha yukarılara götürmeye çalışıyoruz. Amacımız Bolu’da amatör sporun önünün açılarak, hizmette eksiksiz Türk Sporuna katkı sağlamaktır. Katılımız ve desteğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Konuşmasının ardından faaliyet raporunu okudu. Okunan faaliyet raporunda şu ifadeler yer aldı; 12 EYLÜL 2012 tarihinde göreve gelen yönetim kurulumuz Amatör Spor, sporcu ve kulüplerimiz adına yapılması gereken hizmetleri önem ve aciliyet sırasına göre yerine getirmiştir.

Aşağı sokuda bulunan Belediye şantiye sahasının sentetik saha ve tribünlerinin yaptırılmasını sağlanması.

Karaçayırda bulunan sentetik sahanın yerine 2 adet sentetik saha ve tribünlerinin yaptırılmasının sağlanması.

Birinci katında 20 soyunma ve giyinme odası, ayrıca her birinde ofisleri bulunan, üst katında Amatör spor kulüpleri federasyonumuzun, futbol il temelliğinin ve faal futbol antrenörlerimizin ofislerinin, kafeterya ve dinlenme alanı bulunan amatör evimizin inşaatının tamamlanmasının sağlanması ve 20 kulübümüze tahsis edilmesi.

İnşaatı biten Amatör evimizdeki ofisimizde çalıştırılmak üzere belediyemizden bir personelin tarafımıza tahsis edilmesini sağlanması.

Amatör evinin kafeterya ve sosyal alanlarının hizmete açılması.

Amatör evi ve futbol sahalarının çevre düzenin yaptırılmasının sağlanması.

Amatör evindeki 20 soyunma ve giyinme odasının askılık, dolap, oturaklarının yaptırılmasının sağlanması.

Amatör evi 20 soyunma odası ofisleri ile birlikte üst kat çalışma ofislerinin masa, koltuk, dolap gibi demirbaşlarının alınmasının sağlanması.

Amatör evi başkanlık odası demirbaşları, 2 adet led televizyon, kafeterya demirbaşlarının yaptırılması.

Amatör evimizin yanına umumi bay ve bayan tuvaletlerinin yapılmasının, yanına çamaşır yıkama-kurutma evinin yaptırılması ve inşaatının başlamasının sağlanmasına.

2014 yılında ilk defa büyük bir katılımın olduğu yemekli Amatör gecesi düzenlenmesi.

2013 yılında 18 Amatör kulübümüze ilk defa Spor Bakanlığımız tarafından 3.000 TL den 54.000 TL, 2014 yılında 7.000 TL den 126.000 TL toplam iki yılda 180.000 TL nakdi yardım yaptırılmasının sağlanması.

2014   ve 2015 yılları arasında Amatör kulüplerimize spor malzemesi yardımının yaptırılmasının sağlanması.

Bolu Belediyemiz'in, Amatör takımlarımızın deplasmanlara gidiş-gelişleri için otobüs tahsis etmesinin sağlanması,

Tesislerimizin ihtiyacı karşılar duruma geldiğinden futbol federasyonun Türkiye Şampiyonası grup sayısını yılda dört gruba çıkarması ve ilimizce gelen takım sayısının yirmi dört olmasının sağlanması.

29 üye kulübümüzün 18'i futbol branşı ile birlikte faaliyetini sürdürmekle 9 yaş grubunda faaliyetlerini sürdüren kulüplerimizin yıllık ortalama futbolcu sayısı 2000'dir.

Amatör futbolcularımızın lisansları üç yıldır Bolu'da federasyonumuz tarafından yapılmasının sağlanması.

Federasyonumuzun internet sitesi güncellemesinin haber ve skor olarak geciktirilmeden yapılması.

Amatör evimizin İl Spor Müdürlüğümüz tarafından Bolu Belediyemize devrinin yapılması sağlayarak , elektrik,su doğalgaz ve sair giderlerinin karşılanması.

Amatör evi ikinci kat ya ı saçaklarını açılarak bir yanının toplantı salonu taban birlikleri ofisleri, orta kısmının genişleterek sosyal alana katılması ve diğer yarısının spor merkezi fitnes salonu olarak yaptırılmasının sağlanması girişimleri vardır. Projesi çıkarılarak Spor Bakanlığımıza sunulmuştur.

Türkiye Futbol Federasyonun ve Türkiye Amatör spor kulüpleri konfederasyonunun düzenlemiş olduğu başkanlar kurulu toplantısına her yıl katılarak ilimizdeki sportif sorunlarının aktarıldığı, amatör sporcuların sigortalılığı ile ilgili öneride bulunduğumuzu, önerinin kabul görerek müsabaka sırasında sporcuların sigortalı olduklarının kabulünün sağlandığı.

2014-2015 yıllarında Spor İl Müdürlüğümüz ile beraber Amatör spor haftası etkinlikleri düzenlenerek spor organizasyonları yapılması.

2013-2014 yıllarında ilimizde çeşitli branşlarda dereceye girmiş takım, sporcu, Antrenör, yönetici ve spor adamlarına yılın enleri ödüllerinin verilmesi.

Her ay yapılan spor il güvenlik kurulu toplantısına bir, kent konseyinde bir üyemiz olmak üzere katılım sağlandığı.

Bu faaliyetlerimizin ve tesislerimizin yapılmasını sağlayan ve destek veren Başta Spor Bakanlığımıza, Bolu Valiliğimize, Millet vekillerimize, Bolu Belediye Başkanlığımıza, İl Özel İdaremize, Spor İl Müdürlüğümüze, Beypiliç'e , Emniyet Teşkilatımıza, Sağlık İl Müdürlüğümüze.

Amatör Takımlarımıza, Başkanlarına ve yöneticilerine, Sporcularına, Antrenörlerine, Yönetim Kurulumuz adına teşekkür eder ayrıca benimle beraber özverili bir şekilde çalışan yönetim kururlu arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım...

Gelir-gider, faaliyet ve denetim kurulu raporları üyelerin oy birliğiyle ibra edildi.

Katılımcılardan CHP Milletvekili Tanju Özcan bir konuşma yapmak için kürsüye çıktı ve şunları söyledi; "parti ve siyaset gözetmeksizin siyasiler, kurumlar olarak bir araya gelmeli ve ASKF’nin nasıl kalkınması gerektiği konusunda desteklerimizi, katkılarımızı sunmalıyız. Amatör spora yapılacak destekler kanunla belirlenmiş, amatör sporun önü açılmıştır. Bundan sonra bize düşen görev, yerel ve genel siyasetçiler olarak elimizden geleni sonuna kadar kullanmak olacaktır. Yapılan çalışmaları, yönetimin katkılarını yakından takip ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarıma da hayırlı olmasını istiyorum."

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde, Başkanlığa Zekeriya Gökmen yeniden seçilirken, Genel Sekreterliğe Ayhan Ceyhan seçildi. Yeni üyelerin seçildiği olağan genel kurul sona erdi.

Haber tarihi: 21/09/2015
Haber Okunma: 4139
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: ACIMIZ BÜYÜK
Sonraki: ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Amatör Kitapçığı

Site İçi Arama
Lig Fikstürü

E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omn Portal